View all categories
View all categories
0 0
  • Your shopping cart is empty!

Fair Vision Team
neoquartz-wellness-cushion
bionxy
Proefdiervrije en vegan cosmetica


Enagic Official Dealer

Wat doet geïoniseerd water voor jouw gezondheid, jouw huishouden en/of bedrijf? Veel meer dan je zou kunnen bedenken. Fair Vision is official dealer van Enagic waterionisators.

Lees meer

New in our shop

De essentiële mystieke lessen van de Dalai Lama

Model: 190711424

€ 14.95
Consumer Card (free )
Ex Tax: € 13.72 Levertijd 1-2 werkdagen

Zijn Heiligheid de Dalai Lama
samengesteld door Renuka Singh

Het mystieke wordt over het algemeen gezien als eenwording met God of het Absolute. In dit inspirerende boek zijn de gedachten van de Dalai Lama over de aard en betekenis van mystiek opgetekend. Het beschrijft hoe we een leven kunnen leiden dat vervuld is van mystieke ervaringen en hoe mystiek een persoonlijke en sociale verandering teweeg kan brengen.

De uitspraken van Zijne Heiligheid zijn verfrissend en levendig in hun concreetheid en relevantie voor het dagelijkse leven. De mix van zorgvuldig gekozen citaten, commentaar, persoonlijke reflecties en ervaringen maakt dit boek een perfecte metgezel voor iedereen die een rijke en zinvolle spiritualiteit in het dagelijkse leven wil toepassen. Bovendien biedt dit boekje een startpunt voor iedereen die zich op het spirituele pad begeeft.

Paperback / 200 pagina's / Uitgeverij Hajefa 2018
De essentiële mystieke lessen van de Dalai Lama
New
€ 14.95
Consumer Card (free )
Ex Tax: € 13.72 Levertijd 1-2 werkdagen

Workshop - Kennismaken met het Inca-Sjamanisme

Model: 190711423

€ 49.00
€ 46.55 Consumer Card (5%)
Ex Tax: € 40.50 Maak een afspraak

Workshop - Kennismaken met het Inca-Sjamanisme

Geregeld krijg ik de vraag wat dat nu precies is: het Inca Sjamanisme en wat je nu tijdens een cursus doet en niet onbelangrijk: past dat wel bij mij?
Mocht je ook dit soort gedachten hebben en je wilt gewoon eens ervaren wat er gebeurt tijdens een cursusdag, dan is deze kennismaking dag wellicht iets voor jou!

Op deze dag kun je mij leren kennen en maak je kennis met de energie van het Inca-Sjamanisme. Ook kun je ervaren wat dit met jou doet. Je hoeft geen enkele ervaring te hebben; we maken er een fijne dag van waarin je diverse technieken leert om zware energie bij jezelf te verwijderen. Ook maken we gezamenlijk een despacho.

Wat is zware energie?
De Q’eros maken een onderscheid tussen Hucha – zware energie en Sami – lichte energie.
De Westerse mens zal de Hucha al snel “negatieve” energie noemen, maar hucha is een natuurlijk gevolg van leven. Niet alleen de energie waar je in het dagelijks leven aan wordt bloot gesteld door ziekte, ruzies, je zorgen maken, stress, verplichtingen, enz., maar ook het leven in de stad, de vervuiling, bewerkte voedingsmiddelen, veroorzaken hucha.


Soms heb je al hucha vanuit de baarmoeder. Ook kan er nog steeds hucha in je emotionele lichaam zitten door onbeantwoorde liefdes, opmerkingen uit het verleden, een scheiding, het overlijden van een geliefd persoon en vele andere oorzaken.
Hucha kan zelfs middels bepaalde familiaire gedachtepatronen van je voorouders afkomstig zijn.


Kortom niemand is vrij van hucha. Iedereen doet in het dagelijks leven hucha op.

Zaterdag 30 november is er weer een kennismakingsworkshop. Deze dag kost €49,00 start om 10.00 en we eindigen om 16.00. Je mag je eigen lunch meenemen en ik zorg voor een lekker soepje tussen de middag.

Gebruik de Stel een vraag button voor meer info of bestel deze dienst, dan ontvang je een e-mail voor een afspraak. Korting wordt alleen toegepast wanneer een bestelling via deze website geplaatst wordt.

Workshop - Kennismaken met het Inca-Sjamanisme
New
€ 49.00
€ 46.55 Consumer Card (5%)
Ex Tax: € 40.50 Maak een afspraak

Cursus - Het 7-kleurenpad

Model: 190711422

€ 666.00
€ 632.70 Consumer Card (5%)
Ex Tax: € 550.41 Maak een afspraak

Het 7-kleurenpad

Elke dag van deze cursus staat in het teken van één chakra. Op de cursusdagen staan we stil bij de betekenis en de werking van deze chakra’s:

  • Wat ervaar je als een chakra niet in balans is en wat zijn de gevolgen?
  • Wat is het verband tussen kindsontwikkelingen en je gedragspatronen nu?
  • Hoe kun je dit chakra helen?

Door het volgen van deze cursus zal je jezelf beter leren kennen en begrijpen. Je bewustzijn zal zich verdiepen en je krijgt meer inzicht in je levenspatronen.

Leer wat de chakra’s te vertellen hebben over je karakter, je ontwikkeling en jouw functioneren. Meditaties, visualisaties, het werken met edelstenen, healingen en inwijdingen zullen ook allemaal onderdeel zijn van deze cursus.
Zo leer je meer gebruik te maken van de mogelijkheden die jij hebt!

Het 7-kleurenpad start weer in januari 2020. De cursusdata zijn:
- Vrijdag 17 januari
- Vrijdag 14 februari
- Vrijdag 6 maart
- Vrijdag 3 april
- Vrijdag 1 mei
- Vrijdag 5 juni
- Vrijdag 3 juli

De kosten van deze cursus zijn €666,00. De cursusdagen zijn van 10.00-16.00. Je mag je eigen lunch meenemen en ik zorg voor een lekker soepje tussen de middag!

Gebruik de Stel een vraag button voor meer info of bestel deze dienst, dan ontvang je een e-mail voor een afspraak. Korting wordt alleen toegepast wanneer een bestelling via deze website geplaatst wordt.

Cursus - Het 7-kleurenpad
New
€ 666.00
€ 632.70 Consumer Card (5%)
Ex Tax: € 550.41 Maak een afspraak

Retraite week in Drenthe

Model: 190711421

€ 1,111.00
€ 1,055.45 Consumer Card (5%)
Ex Tax: € 918.18 Maak een afspraak

Retraite week in Drenthe

Samen met Petra Kalsbeek van de engelenschool organiseer ik in Oktober een retraiteweek. Tijdens deze retraite, waarin je veel in stilte verblijft, is de aandacht helemaal voor jou. Geen dagelijkse beslommeringen, geen to-do lijstjes, geen verplichtingen, even geen 10 ballen in de lucht houden. Deze week geeft je de mogelijkheid om stil te staan, te kijken, te luisteren en om te ervaren wat er is. Om de balans op te maken en je weer te verbinden met jouw, misschien wel vergeten, talenten.

Een retraite geeft je de mogelijkheid om te voelen hoe het écht met je gaat. Alles mag en niets hoeft. Dat maakt het een ideale plek om je leven in een andere versnelling zetten… afschakelen van je dagelijkse leven en dan ineens zomaar doelloos een wandelingetje maken, een poosje luieren, tekenen, mediteren … In deze verstillende week kalmeert de geest, komt er een nieuwe balans en zal er ruimte ontstaan voor nieuwe inzichten, inspiratie en nieuwe creativiteit.

Tijdens deze week slaan wij, Petra en Martine, onze talenten ineen en dat maakt dat er een prachtig programma op je ligt te wachten. Een programma waarbij er volledig ruimte is voor jouw proces, waarbij er volledig ruimte is om enkel te zijn, en om vanuit hier jezelf weer te kunnen (her) ontdekken.

Je ontvangt tijdens deze week de 7 Nusta Karpay inwijdingen. Deze komen van de Q’ero sjamanen, de afstammelingen van de Inca’s. De inwijdingen zijn een energieoverdracht van de godinnen van de Andes en ze herstellen de balans tussen het vrouwelijke en het mannelijke. Ze werken bewustzijnsverruimend en ze verzachten het ego. Het geeft richting aan wie je werkelijk bent. Je wordt meer verbonden met jouw talenten, zodat je deze kunt ontplooien en delen met de wereld.  Aansluitend bij elke inwijding ontvang je een gechannelde tekst van de engelen. Een boodschap, speciaal voor jou.

De inwijding en de bijbehorende boodschap die jij elke dag ontvangt zullen zich gaandeweg deze week integreren in jouw lichaam en geest. Aan het einde van de retraiteweek zul je dan ook vervuld en gevuld met nieuwe stromende energie huiswaarts keren.

Deze week krijg je, als je dat wilt,  van Martine een energetische schoonmaak. Dat betekent dat de zware energie die in je energielichaam zit verwijdert wordt, waardoor je je direct lichter en rustiger zal voelen. Van Petra ontvang je ook een behandeling naar keuze.  

Dagelijkse momenten van rust zijn erg belangrijk. En soms is een langere periode van rust een prachtige manier om de balans weer terug te brengen. Een retraite is bij uitstek geschikt om een rustperiode in je leven in te bouwen. Het is letterlijk en figuurlijk een investering. Maar wel een investering die zich doorgaans dubbel en dwars terugverdient door alle wijsheid en rijkdom die je weer mee terug naar huis neemt!

De kosten van deze bijzondere retraiteweek zijn €1111,00. Dit is inclusief 8 overnachtingen, maaltijden, inwijdingen, de boodschappen van de engelen, een energetische schoonmaak, een persoonlijke behandeling en uiteraard de begeleiding van deze week.

Investeer jij in je eigen groei en geluk? Je bent welkom bij onze retraite. Deze start vrijdagavond 18 oktober t/m vrijdagavond 25 oktober op een prachtige plek in Drenthe.  Vrijdagavond ronden we de retraiteweek gezamenlijk af, maar je hebt hierbij de keuze om de overgang van deze week naar je dagelijkse leven rustig aan weer op te pakken en om zo zaterdagochtend weer op je gemakje naar huis te gaan.

Harm Boerema zal deze week ook aanwezig zijn. Harm is onze steun en toeverlaat in alle ondersteunende processen.

Heb je nog vragen over deze retraite? Neem dan gerust contact met mij op via de Stel een vraag knop Ook kun je kijken op de website van Petra:  www.engelenschool.nl  of www.yryda.nl

Korting wordt alleen toegepast wanneer een bestelling via de website van Fair Vision geplaatst wordt.

Retraite week in Drenthe
New
€ 1,111.00
€ 1,055.45 Consumer Card (5%)
Ex Tax: € 918.18 Maak een afspraak


Korting en meer!

Je wilt als bewust mens bijdragen aan een betere wereld maar het moet ook bij jouw portemonnee passen. Met onze klantenkaart ontvang je korting op bijna alle producten en diensten in onze webshop, maar draag je ook bij aan goede doelen!

Lees meer

Fair Vision Klantenkaart

Facebook

Het product is momenteel niet op voorraad. Voer je e-mailadres hieronder in en wij zullen je op de hoogte brengen zodra het product beschikbaar is.

Naam
E-mail
Telefoon
Commentaar